У міській раді створено координаційну раду з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів

  • 02.04.2018

У міській раді створено координаційну раду з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

Відповідне розпорядження №153р від 21.03.2018 підписав Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко.

Одним із основних завдань ради є координація діяльності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів та громадських організацій з питань реалізації державної політики щодо профілактики наркоманії, протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

Перше засідання координаційної ради з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів відбудеться 5 квітня о 10:00 у малій залі міської ради.

До її складу увійшли представники виконавчих органів, поліції, громадськості (зокрема, Херсонський осередок громадської спілки Міжнародна Антинаркотична Ассоціація, волонтерської організації “Херсонська чайка”, Спортивного корпусу “Шторм”, “Національного корпусу” тощо).