Херсонські спортсмени вибороли 48 медалей на Чемпіонаті Європи з Козацького двобою

  • 02.05.2018

27-29 квітня 2018 року у Харкові відбувся Чемпіонат Європи з Козацького двобою. В змаганнях у 7 розділах контактів, від легкого до повного, та 2 видів показу техніки прийняли участь більш 550 спортсменів з 10 країн.

Спорстмени з Херсона віком від 7 до 20 років у складі збірної команди України вибороли 48 медалей, з них 15 – золоті, посівше перше місце у Чемпіонаті.

У змаганнях брали участь члени клубів “Фенікс”, “Метеор”, “Патріот”, ДЮКФП-4, “Кіт”.

Чемпіонами Європи з козацького двобою у своїх вікових та вагових категоріях стали Наталя Братишевська, Василь Бризгун, Ірина Будій, Юлія Войтович, Владислав Дисятов, Євген Ігнатенко, Настя Котляр Андрій Чесніков, Ніколь Шульц.

Срібні та бронзові медалі вибороли Глєб Гаран, Щербина Ростислав, Вадим Дутка, Станіслав Зімов, Іван Кириченко, Павло Костенко, Дмитро Ломако, Іван Маліновський, Ольга Малига, Іван Марухненко, Дарья Максимова, Олександр Мунтян, Діана Мухіна, Поздняк Максим, Позняков Артем, Микита Ткаченко, Данило та Олександр Туркови, Олександр Улей, Олексій Ніколпєв, Артем Панарін, Микита Федчун, Максим Шлома.

Тренували юних спортсменів Микола Молодченко, Тетяна Кірющенко, Андрій Ігнатенко, Леонід Довганінець, Максим Сем’янчук, Ігор Солопа, Олександр Чесніков, Микола Кітченко.