Відбувся турнір з художньої гімнастики «SKIFSKA NADIYA»

  • 09.10.2018

У Херсоні з 5 по 7 жовтня пройшов відкритий міський турнір з художньої гімнастики «SKIFSKA NADIYA». Змагання проводила громадська організація ХСК «Кіокушин карате», в якому вже три роки відкрито відділення художньої гімнастики під керівництвом майстра спорту Світлани Жульової та хореографа Катерини Ткаченко .

В турнірі брали участь команди з Миколаєва, Кропивницького, Одеси, Кривого Рогу, Дніпра, Нікополя, Бердянська, Кам’янця-Подільського, Ізмаїлу, Білої Церкви та безпосередньо три команди з Херсона – загалом понад 250 гімнасток.

Учасниці турніру продемонстрували не тільки свою граціозність, а й відмінну техніку володінням предметами в різних вправах. Вихованці ГО ХСК «Киокушин карате» зайняли перші місця у своїх вікових категоріях:

Переможницями стали Злата Ткаченко, Дарина Соболь, Єлзавета Савченко,Софія Прокоп’єва, Катерина Грачова. Марині Кулініч присвоєно звання кандидата в майстри спорту.

Організатори турніру нагородили всіх учасниць дипломами, медалями та кубками. Також спорстмени отримали цінні подарунки.