Відкрито набір кандидатів до Молодіжної ради при Херсонському міському голові

  • 01.11.2018

З 1 до 30 листопада 2018 р. відкрито набір кандидатів до Молодіжної ради при Херсонському міському голові.   До її складу увійдуть молоді люди віком 14-35 років з активною життєвою позицією, представники громадських організацій та молодіжних ініціативних груп, студентських рад, учнівського парламенту.

Усім охочим долучитись до Молодіжної ради при Херсонському міському голові необхідно заповнити анкету та надати її управлінню молоді та спорту міської ради у будь-який один із запропонованих спосіб, що є найбільш зручним для кандидата:

  • принести заповнену анкету до відділу з питань сім’ї та молоді за адресою: вул. Гімназична, 7
  • відсканувати  та надіслати анкету на пошту відділу  v_molod1@ukr.net
  • заповнити онлайн реєстраційну форму за посиланням: http://bit.ly/2ESVTUd

Завантажити бланк анкети можна тут.

Молодіжна рада при Херсонському міському голові є консультативно-дорадчим органом. Члени молодіжної ради навчатимуться, як працювати у команді, вивчатимуть принципи демократії та врядування, надаватимуть пропозиції щодо реалізації міської молодіжної політики. Вагомою частиною діяльності ради становитимуть також активності для молоді, проекти та соціально-культурні заходи.

У разі виникнення додаткових запитань, пишіть нам на пошту v_molod1@ukr.net, сторінку управління в соціальній мережі facebook.com/ums.kherson   або ж телефонуйте до відділу з питань сім’ї та молоді за номером (0552) 24-47-19.