У Херсоні відбулись змагання з вільної боротьби у рамках ХV спартакіади серед дітей та підлітків

  • 19.04.2018

11-12 квітня у спортивному комплексі Херсонського вищого училища фізичної культури проходили змагання відкритого обласного турніру з боротьби вільної у рамках ХV спартакіади серед дітей та підлітків «Юний спартаківець» Херсонщини.

У змаганнях узяли участь 130 юнаків та дівчат з Херсона, Миколаєва, Нової Каховки, Берислава, Дніпропетровська, Скадовська, Чаплинки та інших районів області.

Особливість цих змагань у тому, що вони є відбірковими до вищого училища фізичної культури. Впродовж змагань тренери уважно придивляються до юних спортсменів і кращих з них запрошують до вступу до училища.

Кращими в своїх вагових категоріях стали: херсонець Мотузний Серафім, представники Миколаєва Кірпенко Вячеслав, Плахтирь Ілля, Кисловський Влад з Нової Каховки, криворіжани Черниш Андрій, Грищенко Павло, Бурлаченко Артур та інші. Серед дівчат перемогу святкували Бондаренко Олена з Козачих лагерів, Шур Анна з Чаплинки, херсонка Єрошина Карина.

Переможці змагань отримали пам’ятні медалі. За підсумкам виступів спортсменів сформована команда кандидатів на вступ до училища.