Херсонську молодь запрошують до участі у Всеукраїнських таборах патріотичного виховання “Хорунжий”

  • 25.04.2018

Міністерство молоді та спорту України спільно з управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та у співпраці з Центром національно-патріотичного виховання дітей та молоді м.Луцька з 4 червня по 1 липня 2018 року проводитимуть у Волинській області (м.Ковель) чотири Всеукраїнських табори, спрямованих на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, “Хорунжий”.

У рамках заходу будуть проводитись заняття з освоєння військових спеціальностей: стрілецька підготовка, тактико-медична підготовка, розвідувальна підготовка, курс виживання та орієнтування на місцевості.

Орієнтовні дати проведення таборів:

“Хорунжий – I” (“Хорунжий” імені полковника Армії УНР П. Болбочана)– 4 – 10 червня 2018 року;

“Хорунжий – II” (“Хорунжий” імені засновника УПА “Поліська Січ”)– 11 – 17 червня 2018 року;

Хорунжий – III” (“Хорунжий” імені командира першої сотні УПА (ОУН (б)) Г. Перегіняка (“Коробки”))– 18 – 24 червня 2018 року;

Хорунжий– IV” (“Хорунжий” імені першого командира УПА на Волині В. Івахіва (“Сонара”))–25 червня – 01 липня 2018 року.

Кількість учасників одного табору 70 осіб (280 осіб загальна кількість учасників чотирьох таборів) із більшості областей України та міста Києва, серед яких представники військово-спортивних та військово-патріотичних клубів, військових ліцеїв вікомвід 14 до 18 років.

Витрати на проживання, харчування та проїзд в одну сторону здійснюється за рахунок організаторів.

Інформацію про осіб, які бажають взяти участь у таборі необхідно подати до 2 травня 2018  року (бажаючі взяти участі у таборі “Хорунжий–І”, “Хорунжий–ІІ) та до 15 травня 2018 року (бажаючі взяти участі у таборі “Хорунжий–ІІІ”, “Хорунжий–ІV”) згідно встановлених  форм (vymogy.doc) на електронну адресу npvmms@msms.gov.ua та заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/forms/tQ1HtSqeCrnxxLiu1.

Лист-підтвердження про відібраних учасників буде надіслано додатково.

Контактна особа– головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту Коновалюк Ольга (тел.:(044) 289 08 30).