12-13 травня пройшов ІІ сімейний фестиваль “МАТУСЯ #РОДИНА #ХЕРСОН #УКРАЇНА!”

  • 14.05.2018

12 та 13 травня у Палаці молоді і студентів та парку ім. Маргелова пройшов ІІ сімейний фестиваль “МАТУСЯ #РОДИНА #ХЕРСОН #УКРАЇНА!”, де для усіх охочих проводились конкурси, змагання, майстер-класи, презентації, фотовиставка, виставка квітів, патріотичні ігри.

У перший день фестивалю на відвідувачів чекали “Містечко безпеки” у парку ім. Маргелова, змагання “Херсонська патріотична родина”, презентації, майстер-класи, конкурси, показові виступи, квести від спортивних, оздоровчих, розважальних клубів, секцій, закладів, концертно-розважальна програма.

Другий день заходу відзначився фестивалем “Музична Родина”, марафоном-флешмобом “Танцююча херсонська родина”, ярмарком професій, анімацією для дітей та майстер-класами, інформаційно-консультаційний центр “Запитай у експерта”, а підсумком дням став гала-концерт за участю кращих колективів та виконавців нашого міста. Організатори та партнери відзначили учасників та фіналістів конкурсів дипломами та сувенірами.

Кожна жінка, яка завітала на фестиваль, отримала у подарунок “Квітку для матусі”.

Фестиваль організовано громадською організацією “Громада UA” спільно з Херсонським регіональним благодійним товариством «Центр Суспільних Програм» та Обласним палацом молоді та студентів за підтримки управління молоді та спорту Херсонської міської ради.