Херсонські спортсмени вибороли 42 золоті медалі на Кубку світу з Козацького двобою

  • 04.06.2018

1–3 червня у м.Одеса відбувся Кубок світу з козацького двобою. У змаганнях у 7 розділах контактів, від легкого до повного, та показу техніки взяли участь близько 500 спортсменів з 16 країн.

Яскраве спортивне свято проходило на 2-х татамі та октагоні в захоплюючій боротьбі, як зовсім юних 7-9 річних спортсменів, так і титулованих 25-30-річних професійних бійців ММА та досвідчених ветеранів різних видів єдиноборств.

Спортсмени Херсонщини у складі збірної команди України вибороли 91 медаль (42 золоті🥇), серед них клуби:
– “Фенікс (23 чол.) – 34 медалі, 14 золоті,
– “Метеор” (18 чол.) – 31 медаль, 11 золотих,
– “Патріот” (6 чол.) – 8 медалів, 6 золотих,
– “Кіт” (10 чол.) – 13 медалів, 9 золотих,
– “Легіон” (4 чол.) – 4 медаліі, 1 золота,
– “Характерник” (1чол.) – 1 золота.

Перше командне місце завоювала збірна команда України, на другому – збірна Італії, третє – у спортсменів збірної Азербайджану.

Чемпіонами та призерами Кубку світу з козацького двобою у своїх вікових та вагових категоріях стали:
Белецький Роман, Бризгун Василь, Кириченко Іван, Максимова Дар’я, Піменов Володимир, Чесніков Андрій, Улей Олександр, Братишевська Наталія, Гаран Глєб, Дереш Михайло, Дисятов Владислав, Дутка Вадим, Войтович Юлія, Зімов Станіслав, Клімашевські Нана та Ринат, Левітський Ігор, Маліновський Іван, Молодченко Тимофій, Морозік Ярослав, Мухіна Діана, Позняков Артем, Стасенко Артем, Туркови Данило та Олександр, Тищенко Настя, Малига Ольга, Ніколаєв Олексій, Фєдчун Нікіта, Шульц Ніколь, Щербина Ростислав та інші.

Вітаємо всіх спортсменів та тренерів Миколу Молодченка, Тетяну Кірющенко, Ігоря Солопа, Олександра Чеснікова, Миколу Кітченка, Дмитра Лебєдєва!