“Місто професій” у Херсоні

  • 12.08.2018

11 серпня до Херсона завітав міжнародний проект “Місто Професій“.

Упродовж трьох годин у Потьомкінському сквері усі, хто прийшов на захід, мали нагоду спробувати освоїти різні професії.

За правильне виконання завдань від підприємств і організацій імпровізованого містечка учасники отримували «гроші», які могли витратити на його ж території.А всі освоєні професії вказувались учасникам у виданому на вході до містечка «паспорті».

На території «Міста професій» діти разом із батьками мали нагоду спробувати себе у таких справах: рятувальник, пожежник, піротехнік, хімічний захист, водолаз, поліцейський, кінолог, патрульний, спеціаліст з профорієнтації, державний виконавець, нотаріус, реєстрація шлюбів, реєстрація дитини, водій навантажувача, електрик, майстер- декоратор, лісоруб, садівник, банкір, педіатр, провізор, власник м’ясної крамнички, менеджер з продажу, журналист, фотограф, касир, оператор дефектоскопного візка, сигналіст,  машиніст тепловоза/електровоза, провідник пасажирських вагонів, адвокат, еколог, ювелір, агроном, боксер, актор, психолог.

Упродовж заходу до «Міста професій» завітало кілька тисяч херсонців. Зокрема, понад дві тисячі дітей отримали паспорти професій.