Відкрито реєстрацію на форум у Херсоні «Бізнес-Молодь: ефект WOW від співпраці»

  • 03.09.2018

18 вересня у Херсоні у рамках ініціативи “Український Пакт заради молоді-2020” відбудеться форум «Бізнес-Молодь: ефект WOW від співпраці». Форум об’єднає молодь Херсонщини та представників провідних компаній України.

Мета заходу – посилити діалог між молоддю та роботодавцями заради кращого працевлаштування молоді та розвитку країни.

Участь у Форумі – це:

  • актуальні кар’єрні можливості для молоді;
  • практичні рекомендації з побудови кар’єри для компаній;
  • навички та власний networking;
  • розробка WOW-ідей для кар’єрного розвитку молоді у твоєму регіоні;
  • рекомендації до Національного плану дій щодо зайнятості молоді.

За результатами Форуму кожен учасник зможе взяти участь у конкурсі #CareerChallenge та виграти корисні призи від ініціативи Пакту заради молоді-2020.

Зареєструватися потрібно до 12 вересня 2018 року включно за посиланням: https://goo.gl/forms/moOvgrlSXMO0sU4f1.

На основі заповненої реєстраційної форми до участі у форумі буде відібрано найбільш активних та вмотивованих представників молоді Херсонщини. Обраним учасникам буде повідомлено про рішення та деталі щодо проведення Форуму до 14 вересня 2018 року.

Участь у Форумі безкоштовна. Для учасників з інших населених пунктів Херсонської області Організатори відшкодовують витрати на проїзд до Херсону.

Організатори форуму – Центр «Розвиток КСВ» і Міністерство молоді та спорту України у партнерстві з Фондом ООН у галузі народонаселення.

Інформаційні партнери: Херсонський обласний центр зайнятості, Херсонська міська рада та Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад.

З будь-яких питань щодо Форуму, а також для реєстрації від імені компанії та підписання Пакту звертайтеся до Анна Аранжій, Центр “Розвиток КСВ”, aa@csr-ukraine.org, (044) 292 02 48, (097) 759 00 14.

Сторінка події у соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/events/223219351879221/

*Український Пакт заради молоді-2020 – це продовження загальноєвропейської ініціативи щодо вирішення проблем працевлаштування молоді. Підписуючи документ, топ-менеджери компаній зобов’язалися сприяти створенню мінімум 300 партнерств між бізнесом та освітнім сектором і забезпечити 10000 місць для стажування та першої роботи молоді до 2020 року.