З 9 листопада проходитиме Кубок міста Херсона з контактного карате серед юнаків та дівчат

  • 26.10.2018

9-11 листопада у спортивній залі школи №37 ім. В.Дребота Херсонської міської ради (шосе Чорновола, 32а) відбудеться відкритий Кубок міста Херсона з контактного карате серед юнаків та дівчат.

Змагання проводяться з метою подальшого розвитку контактного карате і його популяризації на Херсонщині, підвищення рівня майстерності спортсменів та суддів,  формування збірної команди Херсона та виконання нормативів єдиної спортивної класифікації.

Реєстрація та зважування учасників – 9 листопада з 16:00 до 19:00. Початок та відкриття змагань: 10 листопада о 9:00.

Організацію та загальне кервництво змагань здійснює громадська органзація «Федерація контактного карате» (ГОФКК) сумісно з Херсонським дитячо-юнацьким клубом фізичної підготовки №4 Херсонської міської ради (ДЮКФП № 4).

Безпосередня підготовка та проведення змагань здйснюється суддівською колегією, віддленням контактного карате ДЮКФП № 4 та ГОФКК. Головний суддя змагань — Баранчук Ігор Вікторович (І ДАН).

Відкритий Кубок міста Херсона з контактного карате серед юнаків та дівчат проводиться у розділі лайт-контакт, фул-контакт карате фрістайл, у вікових категоріях  від 6 років.

[embeddoc url=”http://ums.ks.ua/wp-content/uploads/2018/10/Polozhennya-pro-provedennya-vidkrytogo-Kubku-mista-Hersona-z-kontaktnogo-karate-sered-yunakiv-ta-divchat-1.pdf” download=”all”]