Херсонські спортсмени посіли призові місця на Національному чемпіонаті України з бразильського джиу-джитсу

  • 07.03.2019

2-3 березня 2019 року у Львові проходив Національний чемпіонат України з бразильського джиу-джитсу «UKRAINE NATIONAL CHALLENGE-2019». Змагання відбувалися у Палаці спорту “ГАЛИЧИНА” за адресою вул. Керченська, 8.

Чемпіонат проходив  у двох  форматах – 2 березня спортсмени  змагалися в Gi (в кімоно), а 3 березня в форматі no Gi (у футболці та шортах). У чемпіонаті прийняли участь більше ніж 750 спортсменів зі всіх областей України, а  також  спортсмени з  Польщі, Білорусі, Чехії, Угорщини, Грузії, Румунії, Арменії, Молдови. Було розіграно 150 комплектів нагород у всіх вікових та вагових категоріях починаючи  з 4х років.

Херсон було представлено найкращими спортсменами із команди Southside brazilian Jiu-jitsu/ CК “Катран”
Тренер: Лебідь Єгор
Розділ Gi:
Фурік Нікита – золото
Демчук Максим – золото

Андріенко Олександр – бронза
Розділ no Gi:
Андріенко Олександр – золото
Фурік Нікита – золото
Демчук Максим – золото

Зі слів організаторів, «UKRAINE NATIONAL CHALLENGE-2019» є серією з восьми рейтингових чемпіонатів з бразильського джиу-джитсу серед професіоналів та любителів, які цього року проходитимуть в чотирьох містах України: Харкові, Одесі, Львові та Києві. Спортсмени представлятимуть клуби з усіх міст України та змагатимуться в чотирьох різних категоріях – “Діти”, “Юніори”, “Дорослі”, “Майстри”, та о двох різних форматах Gi та no Gi.

Наступний етап «UKRAINE NATIONAL CHALLENGE-2019» відбудеться у Харкові 11 травня 2019р.

Чемпіонат проходить під егідою Української федерації бразильського джиу-джитсу UFBJJ.