Гандбольний клуб “Дніпрянка” розповів про здобутки у черговому сезоні

  • 23.05.2019

Міський голова Володимир Миколаєнко зустрівся сьогодні з гандбольним клубом “Дніпрянка” та його тренером Михайлом Милославським.

Так, під час зустрічі мова йшла про завершення чергового гандбольного сезону та здобутки клубу.

“У вашому арсеналі уже – чимало перемог, тому хай така тенденція зберігається і надалі. Херсон пишається “Дніпрянкою”, – зауважив Володимир Миколаєнко, додавши, що місто і надалі усіляко сприятиме розвиткові клубу.

Зі свого боку, тренер “Дніпрянки” Михайло Милославський відзначив, що цей сезон для команди справді був плідним.

Для нас він розпочався у вересні 2018 року візитом до міста Шумен – там відкривали нову спортивну арену, а вже через тиждень після повернення з Шумену «Дніпрянка» стартувала в чемпіонаті України з гандболу серед жіночих команд“, – відзначив Михайло Милославський.

За словами тренера “Дніпрянки”, у квітні 2019 року, за підсумками чемпіонатів,дівчата 2002-2003 років народження фінішували третіми, а дівчата 2004-2005 років вирішили не відставати від старших – теж здобули бронзу чемпіонату.

Загалом же сезон 2018-2019 рр позначився потрійним бронзовим успіхом для команди. Уже в червні розпочинаються чемпіонати України з пляжного гандболу, тому попереду – нові перемоги та здобутки“, – резюмував Михайло Милославський.

«Дніпрянка» — український комунальний жіночий гандбольний клуб з Херсону, що виступає в жіночий Суперлізі чемпіонату України з гандболу. Найтитулованіша команда з ігрових видів спорту Херсона та Херсонської області. В українському гандболі клуб насамперед відомий своїми вихованцями, що отримавши добру школу, успішно проявляють себе в більш іменитих клубах.