У міській раді відбудеться робоча зустріч з ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді»

  • 04.07.2019

5 липня до Херсона із робочим візитом завітають представники Міжнародної Асоціації «Євростратегія». Зустріч відбудеться у рамках ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» Дитячого фонду ООН та проходитиме у малій залі міської ради з 10:00.

У рамках візиту Міжнародна Асоціація «Євростратегія», яка виступає єдиним імплементуючим партнером Дитячого фонду ООН із впровадження ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді», надасть технічно-експертну підтримка розробки документів для впровадження  ініціативи у Херсоні.

Нагадаємо, Херсон став переможцем конкурсного відбору та увійшов до другої групи муніципалітетів, що будуть отримувати методологічну підтримку Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) у рамках реалізації ініціативи “Громада, дружня до дітей та молоді”.

Ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» — це глобальний рух, започаткований 1996 року. Нині ініціатива поширюється в усьому світі, її підтримали вже понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континетах. Сьогодні ініціативою «Громада, дружня до дітей та молоді» охоплено понад 40 мільйонів дітей.