Триває відбір регіональних координаторів національного конкурсу “Молодіжна столиця України – 2020”

  • 07.08.2019

Організатори національного конкурсу “Молодіжна столиця України – 2020” запрошують представників громадських молодіжних організацій та активну молодь з усіх регіонів України долучитися до команди та подати заявку на позицію регіонального координатора.

У рамках підготовки заявок від міст для участі в конкурсі та проведення інформаційної кампанії на регіональному й місцевому рівнях буде обрано по 2 представників з усіх областей України.
Основним завданням регіональних координаторів є проведення прес-конференції та інформаційних заходів за участі представників органів місцевого самоврядування, громадських молодіжних організацій та активної молоді міста з метою популяризації конкурсу у регіонах України.
Задля якісного проведення інформаційної кампанії конкурсу регіональні координатори отримають роздаткові інформаційні та візуальні матеріали для проведення презентації.

Реєстраційна форма для майбутніх координаторів конкурсу в областях: https://forms.gle/f1GFXbSDfX1QoDn56 .
Прийом аплікаційних заявок триватиме до 15 серпня (включно). Інформацію про відібраних регіональних координаторів буде повідомлено до 18 серпня.
Для усіх регіональних координаторів у кінці серпня буде проведено одноденну інформаційну зустріч у Києві.
У разі виникнення запитань, необхідно звертатися за контактами:
тел.: +380990927962
e-mail: nycukr@gmail.com

Довідково.
Ініціаторами національного конкурсу “Молодіжна столиця України” є Український інститут міжнародної політики, Міністерство молоді та спорту України та Національна молодіжна рада України.
Основною метою конкурсу є активізація співпраці між молоддю та органами місцевого самоврядування, а також сприяння створенню умов для розвитку молоді в містах України.
Дізнатися більше про конкурс: http://youthcapital.org.ua/pro-konkurs/