У Херсоні стартує курс із медіаграмотності Very Verified

  • 17.09.2019

Незабаром у Херсоні стартує курс із  медіаграмотності «Very Verified», розроблений з метою набуття слухачами практичних навичок медійної та інформаційної грамотності.

Програма змішаного навчання передбачає проходження онлайн-курсу (самостійна робота) та оффлайн-заняття (практичне відпрацювання отриманих знань та навичок). Учасники курсу матимуть змогу вивчати курс за допомогою відео, статей, анімацій та коротких текстів. Курс складається із 5 сесій (1 раз на тиждень до 1,5 год). Учасники, які пройдуть не менше 80% навчання, отримають сертифікати.

Для проходження курсу необхідно обов’язково заповнити реєстраційну форму до 23 вересня 23:59 за посиланням: https://forms.gle/3okc33FAe2YqNiGP6. Кількість місць обмежена.

Додаткова інформація – за телефоном 0501658129 (Оксана Сахно, фасилітаторка курсу) та на сторінці події у соціальній мережі: facebook.com/events/459084461354787.

Very Verified – курс з медіаграмотності, розроблений міжнародною організацією IREX in Ukraine у партнерстві зі студією онлайносвіти EdEra. Very Verified є частиною проєкту «Вивчай та розрізрізняй: інфомедійна грамотність», який впроваджується IREX за підтримки Посольства США та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти та науки України.