Херсонців запрошують до участі у проєкті з розвитку молодіжного підприємництва

  • 08.07.2020

Всеукраїнська громадська організація «ПОРУЧ» розпочала реалізацію проєкту «Об’єднання та підвищення взаєморозуміння української молоді через розвиток молодіжного підприємництва та розбудову місцевих громад Донецької, Львівської, Харківської і Херсонської областей».

Метою проєкту є підвищення рівня взаємопорозуміння і згуртованості української молоді через розвиток молодіжного підприємництва та розбудову місцевих громад; підвищення рівня підприємницького потенціалу ОТГ та регіонів у цілому, мотивація молоді до власної справи.

У рамках проєкту передбачено триступеневу систему навчання: навчальні тренінги, хакатон і п’ятиденний молодіжний «BissinessCamp». За результатами презентацій власних бізнес-ідей буде відібрано 26 учасників для участі в молодіжному «BissinessCamp».

Для участі у серії тренінгів з мотивації до підприємництва та визначення зовнішніх та внутрішніх (особистих) ресурсів майбутнього молодого підприємця необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/UDC46HrXJfbsvDtX6

Початок тренінгів 15 липня 2020 року у Херсоні за адресою: вул. І.Кулика, 26 (Urban CAD).

Регіональним партнером в Херсонській області виступає БТ «Центр суспільних програм», координатор Катерина Білоконь.