Кристал здобув дебютну перемогу у Першій лізі, обігравши Оболонь

  • 26.10.2020

Вилучення двох тренерів – Сергія Валяєва та Романа Бальчоса, червона картка директору Сергію Шевцову. Але – перемога з рахунком 1:0!

Кристал знову був змушений грати без Терзі, Бондаренка та Чернишова, які відновлюються та набирають кондиції після перенесеного COVID-19. До того ж, ще одна невдача спіткала команду вже на розминці перед грою – травмувався Сухіна, тому його замінив у старті Крутін. Оболонь також вийшла не у бойовому складі – травмований Бровченко, а Батальський опинився тільки на лаві запасних, адже не повністю оговтався після пошкодження.

Непоганий темп гри команди продемонстрували у першому таймі, а точніше, у його першій половині. Гості створили свій шанс, але Барладим хибно пробив з лінії штрафної. У відповідь Оболонь проривала лівий фланг, але захисники Кристала та Герасименко на лінії воріт контролювали події біля власних воріт. Найбільш небезпечним слід визнати момент у Савченка, але нападнику Оболоні завадив пробити Карась.

По перерві Кристал реалізував свій другий шанс за матч. Цибульського сбили у штрафній Оболоні, а Семенина чітко реалізував пенальті – це 1:0! Кристал продовжував атакувати флангами, а ось Оболонь перейшла до навісів. Після одного з них бив Батальський, з другого навісу цілив Чідомере – на місці був Герасименко. Ще у одному епізоді Савченко стріляв з-за меж штрафної, але кіпер херсонців перевів м’яч на кутовий.

Останні хвилини пройшли за обопільних атак. У Пивоварів намагались бути активими Касімов та Батальський, Безуглий пробив поруч зі стійкою, у гостей дальнім ударом відзначився Гливий, який з ближнього кута потягнув Литвиненко. За суперечки був вилучений коуч херсонців Сергій Валяєв, далі падіння Гливого у штрафній Оболоні – без пенальті! За емоції були вилучені тренер голкіперів Роман Бальчос та директор Сергій Шевцов. Остання атака Оболоні – Батальський потужно, в ближній кут – але на місці Герасименко!

1:0 – вистраждали, але змогли! Є дебютна перемога Кристала у Першій лізі!

Сайт МФК “Кристал”