28-29 листопада відбудеться «Школа успіху. Херсон» для підлітків

  • 27.11.2020

28-29 листопада відбудеться локальна «Школа успіху. Херсон». Дводенний захід проходитиме онлайн у платформі  Zoom.  До участі запрошуються підлітки 13-17 років.

Протягом проєкту учасники можуть дізнатися більше про навички XXI століття, можливості саморозвитку, переваги неформальної освіти. Зокрема, про:

  • Дистанційне навчання 21 століття.
  • Тайм-менеджмент.
  • Ораторське мистецтво.
  • Емоційний інтелект.

Подати анкету на участь можна за цим посилання: https://docs.google.com/forms/d/1SNf-DVF-WgJvuK7BU3GGKuJGbA5NpC7rsZp6L8UNU60/viewform?edit_requested=true

Локальна «Школа успіху. Херсон»  реалізується випускницею проєкту Klitschko Foundation, щоб на практиці засвоїти здобуті знання, розвинути лідерські навички та отримати досвід проведення проєктів.

Контактна інформація:

Лінтварьова Дарія

+380959214781

https://instagram.com/school_of_success_kherson

Довідково. Klitschko Foundation – благодійна організація, що розвиває громадянське суспільство в Україні. Через неформальну освіту підлітки і студенти опановують навички XXI століття, впроваджують здоровий спосіб життя, стають екологічно свідомими, беруть участь у міжкультурних обмінах, вчаться проєктному підходу у житті, навчанні та у майбутній професії. Випускники проєктів організовують освітні заходи для однолітків, таким чином стають амбасадорами змін у своїх містах і селах.

Більше інформації за посиланням : https://www.klitschkofoundation.org/