Вихованці ДЮСШ з шахів і шашок здобули право на участь у чемпіонатах світу та Європи

  • 16.03.2021

У дитячо-юнацькій спортивній школі з шахів і шашок відбувся чемпіонат України серед юніорів та молодших кадетів з шашок-100. Змагання є відбірковими до чемпіонатів світу та Європи 2021 року, в них взяло участь 38 спортсменів з 7 областей України.

За підсумками турніру з класичної гри право на участь у чемпіонатах світу та Європи здобули вихованці ХДЮСШ з шахів і шашок: Дарина Скороход – срібна призерка чемпіонату України серед юніорок (6 очок з 8 можливих), Кирило Полєвщиков — чемпіон України серед юніорів (8 очок з 14 можливих), Ксенія Яремчук — бронзова призерка чемпіонату України серед юніорок (6 очок з 10 можливих), Юрій Чернуцький — срібний призер серед юніорів (8 очок з 14 можливих), Артем Філенко – бронзовий призер серед юнаків (10 очок з 14 можливих).

У швидкій грі у херсонців 3 медалі: Кирило Полєвщиков та Дарина Скороход стали відповідно срібним та бронзовими призерами серед юніорів, Ксенія Яремчук — чемпіонкою України в цій групі.

У блискавичній грі призерами стали: Дарина Скороход – бронзовий призер серед юніорок, Ксенія Яремчук – срібний призер серед юніорок, Кирило Полєвщиков – срібний призер серед юніорів.

У командному заліку у класичній грі Херсонська область стала першою, у швидкій та блискавичній — другою.