У Херсоні до Дня молоді відбувся спортивно-розважальний захід Crazy Party

  • 28.06.2021

27 червня у Херсоні до Дня молоді відбувся спортивно-розважальний захід “Crazy Party на Молодіжному”.

У рамках заходу пройшов турнір із пляжного волейболу серед команд передмість, які протягом адміністративної реформи приєдналися до Херсонської міської територіальної громади.

Участь у турнірі взяли команди Антонівського, Зеленівського, Наддніпрянського округів та збірна молодіжна команда Херсона. До змагань також долучилися старости округів. За підсумками змагань три команди набрали однакову кількість очків, розділивши перше місце, і одна команда посіла друге.

Це був перший подібний турнір і всі учасники висловили бажання проводити його кожного року до Дня молоді , включивши ще й інші командні види спорту.

А тим, хто не грав у волейбол, сумувати теж не доводилося – майстер-класи та тренування від фітнес-клубу “SunFit” відвідали всі бажаючі гості події, не зважаючи на вік. Розважальна програма була наповнена конкурсами, естафетами та танцювальним марафоном – спортивно, активно і весело.

Захід відбувся за ініціативи громадської організації “Громада “ЮА”” та за підтримки управління молоді та спорту Херсонської міської ради у рамках Міської програми “Молодь Херсона” на 2021-2025 роки.