У День незалежності України відбудеться Дитяча Велогонка на “Кубок Патрульної Поліції”

  • 19.08.2021

До 30-ї річниці Незалежності України у Херсоні відбудеться святковий дитячий захід – Дитяча Велогонка на “Кубок Патрульної Поліції”. Цього разу БФ “Майбутнє Херсонщини” запрошує не тільки маленьких велосипедистів, а й всіх дітей, які мають “свій транспорт”! Тобто, можна змагатися на немеханічних видах транспортних засобів, як ролики, самокати, скейти, та інші.

Локація: м. Херсон, парк «Херсонська фортеця», “Лебединка”, початок  24.08  о  17.00.

Реєстрація учасників та отримання номерів учасника, безпосередньо перед початком заходу. Вік дитини “від 3 – 14 років”. Переможці у своїх вікових категоріях отримають Кубки від Патрульної Поліції та пам’ятні подарунки від організаторів та партнерів! Окрім 9 переможців різного віку, будуть ще близько 30 номінацій, де кожна дитина також отримає приз від партнерів. А ще, всі хто візьме участь у заході, обов’язково отримає Грамоту учасника та супер-книгу про безпеку з флікерами. Але навіть це ще не все!

Протягом всього заходу з 17.00 – до 20.00 вздовж “Лебединки” на вас чекатимуть цікаві локації від партнерів заходу:

  • еко-локація з сортувальними станціями – від Центру екологічної інформації ХОУНБ ім.Олеся Гончара;

  • майстер-клас з вироблення флікерів від ГО “А що зробив ти?”;

  • відкритий лекторій для батьків з протидії вживання алкогольних та наркотичних засобів від громадської спілки “Міжнародна Антинаркотична Асоціація”, Херсон;

  • локація для батьків з VR “алко-окулярами”, за допомогою яких можна відчути, як почувається водій в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння за кермом, щоб ніколи у реальному житті цього не повторювати

  • фото-локація “Я і поліція”

  • відкриті патрульні автомобілі зі спеціальним екіпіруванням та оснащенням.

 Детальніше про захід тут  або на сторінках фб організаторів.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі, а також представників ЗМІ для висвітлення заходу.

Організатори: БФ “Майбутнє Херсонщини”Управління патрульної поліції Херсонської областіГО ”ВелоХерсон”

Захід відбувається за підтримки Управління молоді і спорту Херсонської міської ради   у рамках Міської програми “Молодь Херсона” на 2021-2025 роки.

Положення про проведення Дитячих велоперегонів.docx