Отримай до 3000 доларів від Youth Innovations Bank на реалізацію інноваційного проєкту

  • 01.02.2022

Ініціатива “Банк Молодіжних Інновацій – Youth Innovations Bank” стартує у Запорізькій та Херсонській областях та шукає активну, запальну та небайдужу молодь, яка хоче та може змінювати життя своєї громади!

Визначай проблему, яку ти хочеш вирішити, збирай команду однодумців, подавай заявку на участь у програмі, склади свій інноваційний проєкт та отримай до 3000 доларів на його реалізацію!

Ідеальний проєкт:

  • Вирішує конкретну проблему твоєї громади, покращує життя її мешканців.
  • Має інноваційну складову — використовує сучасні технології або підходи до вирішення проблеми, які раніше ніхто не застосовував.
  • Відповідає хоча б одній з ключових Цілей розвитку тисячоліття.
  • Може бути реалізований протягом 3 місяців.

Вимоги до команди:

  • Складається з 2-5 осіб.
  • Представляє одну територіальну громаду, тому що інакше вам буде важко реалізовувати спільний проєкт.
  • Вік учасників – від 14 до 35 років.
  • Хоча б один учасник команди представляє юридичну особу – громадську організацію, комунальний заклад, компанію, ініціативну групу тощо. Це необхідна умова для отримання фінансування.
  • Має загальне бачення обраної проблеми та шляхів її вирішення, буде брати участь в усіх заходах, запланованих в рамках ініціативи «Банк Молодіжних Інновацій – Youth Innovations Bank» та реалізації проєкту.

Всі зацікавлені мають пройти дводенну онлайн-сесію “Від ідеї — до змін”, де вони дізнаються:

  1. Як визначити та дослідити актуальні проблеми своєї громади.
  2. Що таке інноваційний підхід до вирішення проблем громади та навіщо він потрібен.
  3. Яким буде вплив твого інноваційного проєкту на громаду та Україну в цілому.

Команди, які представлять найкращі ідеї, зможуть взяти участь в основній частині програми, пройти курс навчання, відшліфувати свої проєкти та, під керівництвом менторів і менторок, пройти весь шлях від мрії — до реалізації власного проєкту.

Дедлайн подачі заявок до участі в інтенсивній онлайн-сесії з інновацій “Від ідеї – до змін” — 7 лютого 2022 р.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Виконавчий партнер: громадська організація “Рада Жінок Донеччини”.