У Херсоні розпочалося вимірювання Індексу благополуччя молоді

  • 24.11.2020

Херсон розпочав вимірювання муніципального Індексу благополуччя молоді.

Індекс благополуччя молоді – інструмент багатофакторного оцінювання, який було розроблено Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA) спільно з фахівцями Інституту демографії та соціальних досліджень ім. М.В. Птухи Національної Академії наук України (ІДСД) та за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Це платформа для мобілізації молоді створена, щоб залучити її до процесу прийняття рішень, зробити муніципальну політику зрозумілою для неї, щоби молодь відчула себе частиною містоврядування.

Індекс благополуччя молоді є комплексним та охоплює 49 показників і дає змогу оцінити рівень добробуту молоді в містах за такими показниками як:

  • Освіта
  • Здоров’я
  • Економічні можливості
  • Участь у політичному житті
  • Участь у громадському житті
  • Інформаційні та комунікаційні технології
  • Безпека та захищеність.

Для того, щоб взяти участь у визначенні Індекса благополуччя молоді Херсона, необхідно пройти опитування на платформі: http://ibm.mvk.kherson.ua/

За проходження опитування кожен учасник та кожна учасниця віком від 14 до 35 років отримує бали, які можна обміняти на бонуси від місцевих партнерів проєкту (знижки на товари чи послуги, подарунки). Серед них: мережа оптик та офтальмологічних центрів «Treviso»,  кав’ярня «Prostir.coffee», екомагазин «Ecoquality.ua», сервісний центр «Fedir», салон «Ri nail lab», фітнес-клуб «Maximum», школа вивчення англійської мови «EnglishPapa», танцювальна сім’я «ЧУ-Style Dance Company», піцерія «Sale e pepe», ТЦ «Салют». Кількість отриманих балів можна збільшити, запрошуючи друзів до опитування через реферальне посилання у своєму профілі на платформі Індексу благополуччя молоді.

Опитування молоді триватимуть протягом місяця. Для швидкого переходу на сайт вимірювання Індексу благополуччя молоді Херсона скористайтеся банером проєкту на сайті Херсонської міської ради та її виконавчих органів.

Долучайтеся до події Індекс благополуччя молоді м.Херсон у соціальній мережі фейсбук: facebook.com/events/696343387686793/.

Більше інформації про проєкт:
(0552) 45 47 19
v_molod1@ukr.net
facebook.com/ums.kherson
instagram.com/ums.ks.ua