У Херсоні відбувся V “Кубок сміху”

  • 19.02.2019

17 лютого у Палаці молоді та студентів відбувся V гумористичне змагання «Кубок сміху».  У змаганні взяли участь 7 молодіжних команд:

– переможці попереднього кубку –  команда Фізико-технічного ліцею «ФТЛ-стайл»,

– «М’ятні дівчата» з Херсонського державного аграрного університету,

– наймолодші учасники гумористичного змагання – «Хомяки», с. Антонівка,

–  команда Херсонської державної морської академії «Моряки» (дебютери),

– «Темна конячка», Херсонський державний університет,
– жіноча збірна з м. Скадовськ Херсонської області «Принцеси в горошину»,

– збірна поліції, м. Херсон

Упродовж V «Кубку сміху» відбулись конкурси фрістайл, розминка та батл. За результатами фрістайлу із гри вибули команди жіночої збірної «Принцеси в горошину» та дебютерів «Моряки». Під час другого конкурсу команди-учасниці «розминали» вміння жартувати, вигадуючи назви для фото. Цей конкурс став останнім для наймолодих  учасників – команди «Хомяки» та переможців попереднього кубку «ФТЛ-стайл».

У фіналі кубку за переможне перше місце змагались  «М’ятні дівчата», «Темна конячка» та збірна патрульної поліції. Переможцями V гумористичного змагання «Кубок сміху» стала команда Херсонського державного аграрного університету   «М’ятні дівчата».

Також журі визначило переможців у трьох номінаціях: краща акторка – Ліза Фесенко («М’ятні дівчата»), кращий актор – Артем Барабаш («Темні конячки»), кращий жарт – команда збірної поліції.

Довідка. Гумористичне змагання «Кубок сміху» засновано у березні 2018 року молодіжною ініціативною групою «Luck project». Проходить 1 раз на квартал за підтримки  управління молоді та спорту Херсонської міської ради у рамках Міської програми «Молодь Херсона» на 2015/2020 роки.