У гала-концерті десятої “Битви талантів” буде представлено 21 номер

  • 25.03.2019

Херсонський державний аграрний університет за два дні 22 і 23 березня зібрав в своїх стінах найкреативніших та оригінальних представників Херсонщини на кастингу конкурсу десятого сезону “Битва талантів”.

Понад 300 молодих людей взяли участь у конкурсі. Наймолодшою ​​учасницею цього року була Анцибор Аліса їй всього 4 роки, але вона вже впевнено демонструвала свій талант танцю. На гала-концерті буде представлено 21 номер. 

«Всім велика подяка, за участь, допомогу і підтримку! Наших учасників в конкурсі з кожним роком стає все більше і все талановитіше, а це значить що в нашому улюбленому місті Херсоні дуже багато активної і талановитої молоді! », – каже організатор конкурсу Валентина Кравченко.

Нагадаємо, що метою конкурсу є розвиток талановитої молоді, створення умов, для самореалізації, культурної активності, формування активної життєвої позиції, популяризації культурного руху серед молоді Херсона.

Попереду у фіналістів і організаторів багато роботи, репетицій, зустрічей, ефірів, фотосесій та цікавинок. Гала-концерт десятої “Битви талантів” відбудеться 18 квітня о 18:00  в Обласному палаці молоді (ДКТ).

Організатори проекту – громадська організація «Спектр.ЮА», за підтримки управління молоді та спорту, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Херсонської міської ради. Генеральний спонсор «Битви талантів-2019» – благодійний фонд Садіяра Мамедова. Генеральний партнер туристична компанія «П’ятий Океан».

Сторінки «Битви талантів» в соціальних мережах:

Facebook: fb.me/bitvatalantiv.ks

INSTAGRAM: @bitva_talantov