Учасники програми “Державотворець” у Херсоні зустрілися з міським головою

  • 23.10.2019

Упродовж тижня, з 16 по 22 жовтня молодь міста знайомилася з процесом державотворення, діяльністю органів місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнесу та громадського сектору.

Останній день програми було названо Днем управління. Під час нього майбутні державотворці завітали в структурні підрозділи міської ради та познайомилися ближче з їхньою діяльністю. Завершилась програма зустріччю та спілкуванням із Херсонським міським головою Володимиром Миколаєнком, врученням сертифікатів її учасникам.

Міський голова Володимир Миколаєнко звернувся до студентів із побажаннями бути активними, наполегливими та приділяти якомова більше уваги здобуттю якісної освіти, щоб зуміти реалізовувати свій потенціал.

Регіональний етап програми «Державотворець» відбувався за сприяння Міністерства молоді та спорту України спільно з Українською академією лідерства, за підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку USAID Україні «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія» і управління молоді та спорту Херсонської міської ради.

Координатор регіонального етапу програми особистісного та професійного зростання “Державотворець” у м.Херсоні – Андрій Мусевич.