Future of Work 2030: як молодь бачить майбутнє роботи через 10 років?

  • 02.02.2021

Молодих людей віком 14-35 років з усієї України запрошують розповісти про своє бачення майбутнього роботи в національному опитуванні. Опитування проводить Career Hub у межах програми «Мріємо та діємо» в партнерстві з Міністерством молоді та спорту України.

Результати опитування увійдуть до аналітичного дослідження «Future of Work 2030 in Ukraine». Окрім опитування, воно базуватиметься на результатах фокус-груп з молоддю та бізнесом, глибинних інтерв’ю з експертами та футурологами, а також висновках глобальних звітів. Дослідження «Future of Work 2030 in Ukraine» визначить ключові тренди роботи майбутнього, перспективні індустрії, нові робочі місця, необхідні навички та систему освіти за 10 років. Метою є створення рекомендацій, як молоді ефективніше підготуватись до майбутнього роботи, а бізнесу, державі та освітнім закладам – максимально сприяти та допомагати їй у цьому.

В опитуванні є п’ять тематичних блоків запитань, а саме: 1) ключові галузі 2030 2) майбутнє роботи (формат та особливості) 3) готовність до роботи майбутнього 4) потреби для підготовки до майбутнього роботи 5) соціально-демографічна інформація.

«Опитування дає молоді можливість зробити свій внесок у майбутнє. Воно є цілком анонімним і передбачає відповіді на поставлені питання, тож просимо бути щирими, висловлювати ваше бачення, ідеї та пропозиції! Бонусом для тих, хто бере участь в опитуванні, є унікальна можливість поспілкуватись з HR-менеджерами/ками українських компаній, щоб поставити всі питання щодо працевлаштування, які хвилюють. Зустрічі з HR-менеджерами/ками будуть розіграні серед тих, хто залишить свої контакти», – пояснила координаторка напряму Future of Work у Career Hub Олександра Гондюл.

Щоб взяти участь в опитуванні, перейдіть за посиланням: https://forms.gle/FHjpcstXyjM5Pu7VA. Орієнтовний час для проходження опитування – 20 хвилин.

Дослідження «Future of Work in Ukraine» організовують Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується  IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ» з кар’єрного консультування та працевлаштування, що має на меті сприяти кар’єрному розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії.