Запрошуємо до участі у Першому проекті-премії “Золота молодь Херсона – 2021”

  • 04.11.2021

Запрошуємо до участі у Першому проекті-премії “Золота молодь Херсона – 2021” всіх, хто прославляє наше місто на творчих конкурсах та фестивалях, спортивних турнірах, учнівських олімпіадах, хто займається благодійністю, чи громадською діяльністю.

Проєкт проходить за підтримки міського голови Ігоря Колихаєва та депутатів Херсонської міської ради VIII скликання.

Переможці визначатимуться в наступних номінаціях: спорт, наука, мистецтво, благодійність та громадська діяльність. Відбір претендентів в кожній номінації буде проводитися експертною радою до якої входитимуть представники профільних управлінь Херсонської міської ради, представники наукової, творчоїі та спортивної еліти, відомі люди нашого міста, спонсори та меценати проєкту.

Церемонія нагородження переможців відбуватиметься у сесійній залі Херсонської міської ради. Кожен учасник отримає ексклюзивну нагороду та його фото буде розміщено у книзі пошани «Золота молодь Херсона – 2021″.

Проект відбувається в три тури та завершується церемонією нагородження.

ПЕРШИЙ тур : усі бажаючі заповнюють електронну анкету і надсилають скрін-копії дипломів, сертифікатів тощо, які підтверджують участь та перемоги у відповідних конкурсах, змаганнях, фестивалях, олімпіадах тощо.

ДРУГИЙ тур: всім учасникам, чиї документи відповідатимуть вимогам проекту, надсилається офіційне запрошення та реквізити для сплати організаційного внеску.

Важливо: учасники пільгових категорій (діти-сироти, діти учасників АТО та бойових дій) приймають участь у проекті безкоштовно!

Всі учасники другого туру з’являються особисто (неповнолітні у супроводі батьків чи опікунів) для подачі заявки, оформлення відповідних документів, фотосесії для книги пошани “Золота молодь Херсона 2021”, надають ксерокопії дипломів, разом з оригіналом.

Всі учасники другого туру запрошуються на урочисту церемонію нагородження, яка відбуватиметься у сесійній залі Херсонської міської ради, отримають дипломи та ексклюзивні нагороди, їх фото увійде до книги пошани “Золота молодь Херсона 2021”.

ТРЕТІЙ тур: експертна рада, до складу якої входять представники міської ради, управлінь культури, освіти, молоді та спорту, партнери та меценати проекту, визначають переможців в кожній номінації, які отримають коштовні подарунки або грошову винагороду. Імена переможців будуть озвучені на церемонії нагородження.

Для участі у конкурсному відборі заповнюйте онлайн-анкету за посиланням: https://cutt.ly/4R3LBXu

Більше інформації на сторінці проекту у соціальній мережі facebook.

Контакти організаторів: 0992540684, happykids2015@ukr.net.