У Херсоні молодіжні заходи минулого року відвідало близько 24 тисяч осіб

  • 07.08.2020

Впродовж минулого року у Херсоні організовано 55 молодіжних заходів, які відвідало близько 24 тисяч осіб. Це було зроблено у рамках Міської програми «Молодь Херсона» на 2015/2020 роки, звіт  виконання якої затвердили вчора на сесії.

За підтримки управління молоді та спорту міської ради у Херсоні провели місцеві та загальноукраїнські конкурси, виставки творчих робіт, дискусійні клуби, форуми, концерти, тренінги, програми особистісного росту, гумористичні змагання, тематичні вечірки та дискотеки, вуличні заходи, навчання волонтерів, лекції, комунікаційні платформи, велосипедні перегони, численну кількість  фестивалів тощо.

Особливо запам’яталися херсонцям проекти «Кубок сміху», Молодь Talks, Legio HistoricaRock Halloween, «Форум сім’ї», «Новорічний зорепад», «Битва талантів» та інші.

Заходи міста зацікавили і громадян з усієї України, зокрема, фінал проектів «Золотий голос України», «Найкращий хореографічний колектив України», «Найяскравіші таланти України» відвідали представники Чернігівської, Полтавської, Харківської, Дніпропетровської, Сумської, Запорізької, Миколаївської та Одеської областей.

На фінансування Програми у 2019 році з бюджету було виділено 598, 6 тис. грн.