У День молоді херсонські автори виступили на Рок-поличці “Шафа!Фест”

  • 28.06.2021

27-го червня на набережній Херсона біля пам’ятника першим корабелам відбувся літературно-музичний захід Рок-поличка “Шафа!Фест”. Захід приурочений до Дня молоді в Україні та Дня Конституції України. У програмі “Шафи” традиційно лунала поезія та жива музика: від класики до року.

На відвідувачів молодіжного заходу чекали читання від авторів Олега Олексюка, Марини Сакари, Віктора Братана, Петра Горбунова, Дар’ї Кучеренко, Діани Сладких, Миколи Зоріна-Дніпровського, Юлії Абдурашитової, Зої Щербиніної, Дмитра Плотнікова.

Зі сцени лунали вистури бардів Володимира-Вадима Чорного, Наталі Уварової, Дмитра Белецького, Ольги Продченко, Ігора Мішукова, Сергія Безворотного.

У перервах між виступами на молодь чекало багато цікавинок і конкурсів від Рок-полички “Шафа!Фест”. Один із них – конкурс селфі з музикантами-учасниками заходу – за кількістю зібраних у соцмережі вподобань  визначиться, чия світлина протягом найближчого місяця буде обкладинкою спільноти “Шафа!Фест” у Facebook.

А ввечері для херсонців виступили запальні рок-гурти Status Vera, I.C. People, «В Доску», «12 ОМ», «Старий мотив», «Скіфи» та хедлайнер фестивалю рок-гурт «Криголам».

Рок-поличка “Шафа!Фест” тривала до 23ої години. А для того, щоб херсонці безпечно дісталися додому після святкувань Дня молоді, Херсонською міською радою було організовано додаткові тролейбуси у три мікрорайони міста – Острів, ХБК та Таврійський.

Засновницею, ініціаторкою та незмінною ведучою літературно-музичного заходу “Шафа!Фест” у Херсоні вже протягом кількох років є херсонська поетеса Альона Мовчан.  Захід проходить за підтримки управління молоді та спорту Херсонської міської ради у рамках Міської програми “Молодь Херсона” на 2021-2025 роки.