У Херсоні впроваджується ініціатива Дитячого фонду ООН «Громада, дружня до дітей та молоді»

  • 05.07.2019

5 липня у Херсон із робочим візитом завітали менеджери Міжнародної Асоціації «Євростратегія».

 Представники асоціації під час спільної робочої наради з представниками міської влади та громадськості надали технічно-експертну підтримку з розробки документів для впровадження ініціативи.

«Діти – наше майбутнє тому, ми повинні створювати та надавати їм найкращі можливості», – зауважив під час зустрічі перший заступник міського голови Ігор Козаков.

 

Нагадаємо, Херсон став переможцем конкурсного відбору та увійшов до другої групи муніципалітетів, що будуть отримувати методологічну підтримку Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) у рамках реалізації ініціативи “Громада, дружня до дітей та молоді”.

 Довідка. Міжнародна Асоціація «Євростратегія» виступає єдиним імплементуючим партнером Дитячого фонду ООН із впровадження ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді». Ініціатива — це глобальний рух, започаткований 1996 року, що нині поширюється в усьому світі, який підтримують вже понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континентах.Сьогодні ініціативою «Громада, дружня до дітей та молоді» охоплено понад 40 мільйонів дітей.